Sunday, January 19, 2014

1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Hi =)

Sebelum ni selalu tengok je orang join segmen blog, giveaway,etc. Kali ni rasa nak join segmen-segmen blog yang ada. Macam best je, kan? Tak menang pun tak ape, at least dapat something dari segmen yang dijoin. So, this is going to be the first mini giveaway that I join which is ' 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah'.


Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

5 comments:

BeeHaa HaaHaa said...

Hai dear, me visit from the same segmen..hehe

Amalina Hasbullah said...

Hai..salam kenal..goodluck..

Nadya Dyana said...

Singgah pagi :)
All the best untuk Giveaway nie ^^
Nad pun join, Jemput ke blog Nad :)

msredcheesecake said...

hye, akk dr segmen yg sama

http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

Ainim Suju said...

Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html